Camilla

onsdag 1 september 2010

Rälsbuss och dataspel!

Valrörelsen är i full gång på gott och ont. Själv tycker jag att livet känns som man blivit inslängd i en torktumlare, men det är ju bara 18 dagar kvar, så på något sätt ska man väl stå ut!I helgen hade Älvdalen, Orsa och Moras lokalavdelnigar hyrt en rälsbuss, som vi kampanjade med. Kul och annorlunda dag i valrörelsen!

Igår lanserade vi folkpartiets dataspel, här kan du provspela det. Det gav bra media och personligen är jag stolt som en tupp då jag har varit initiativtagare till spelet. Själv hade jag helst velat haft ett riktigt maffigt spel med drakar och hjältinnor, jag riktigt såg framför mig Nyamko som prinsessa, Jan som den ädla riddaren och LO som det elaka monstret- men det belv inte så... tiden var knapp och kassan tom!

Ikväll väntar Smedjebacken och sedan en snabb sväng förbi huvudstaden!

3 kommentarer:

 1. Stig malm hade faktiskt nåt, en tanke, en någorlunda stabil ideologi. Sen kunde han ju va rätt ärlig och rolig. Sen förföll LO till en LOppcirkus.
  Nu är borgen mer som ett kråkslott, mycket sårbart mot allehanda projektiler.

  Vem, förutom några engagerade politiker, tycker att en valrörelse är kul eller intressant? Hur många röster vinner man med ganska fula och irriterande affischer?
  Hur som. Lycka till! Dig önskar jag all välgång, må kärleken och pengarna förfölja dig under alla dina dagar.

  SvaraRadera
 2. Åhh, vad snäll du är!!! Men jag kan intyga att inte ens engagerade politiker tycker att valrörelse är kul! Mest en lång pina!

  SvaraRadera
 3. Spelet är ju rätt kul tycker jag! :-)

  SvaraRadera