Camilla

lördag 18 september 2010

Mindre än 24 timmar kvar...


Sista kampanjdagen är över och jag är sååå trött. Kroppen värker och knoppen fungerar knappt alls.Idag har jag hunnit med att kampanja i Säter, där jag träffade min förra rektor som glatt stod utanför Systemet och kampanjade för sossarna, vilket knappast var någon överraskning då de flesta som får/ fick poster i kommunen måste ha rätt partibok. Han tjatade om att det vore så fantastiskt om Sverige fick sin första kvinnliga statsminister- varför? Jag förstår inte det resonemanget, hur kan det vara ett egenvärde att få en kvinnlig statsminister. Vill man inte ha den mest kompetenta?
Dagen fortsatte sedan till Borlänge och avrundades med lokalradion i Rättvik. Ja nu är det inte så mycket mer kvar att göra mer än att vänta och våndas. Folkpartisiffrorna ser oroväckande svaga ut, så mitt mandat verkar ligga på gränsen, precis som för fyra år sedan. Det känns tråkigt och bittert. Varför ska just dalamandatet vara så svagt, jag behövs ju i Riksdagen.
Bilden är tagen i Hedemora tidigare i veckan.

5 kommentarer:

 1. Jag skulle aldrig överlåta mina skattepengar betalar 65% i skatt är ett litet företag till Mona...Hon som inte ens kan sköta sin egen politik!! Läs gärna min blogg om alla andledningar varför man inte ska välja ett rött styre kopiera gärna och sprid vidare =)

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas på en kvinnlig statsminister. Men det är ju just för att du är den mest kompetenta - hepp!

  Så där skriver jag faktiskt inte för att smickra, utan för att så många som möjligt i Dalarna och Kalmar ska kryssa Camilla :-)

  Lycka lycka lycka till imorgon, Stockholm håller tummarna

  SvaraRadera
 3. HugeHedon- ha, ha statsminister ska jag nog inte bli- det överlåter jag till Johan Norberg eller Reinfeldt. Skulle jag bli statsminister så skulle vi ju aldrig hinna fika på Giffys!!
  J.E jag håller helt med dig. En Röd Grön regering vore katasfrof inom många områden!
  Nu håller vi tummarna!!!

  SvaraRadera
 4. Jag har i alla fall gjort mitt för att du ska vara kvar. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Jag håller också på dig, kan inte kryssa dig tyvärr men vi får hoppas på bra siffror för folkpartiet. Alexander Bard berömde dig i tv i alla fall.

  SvaraRadera