Camilla

fredag 27 augusti 2010

Borlänge den sista öststaten!

Inför valet har föreningen TjärnkraftTjärna Ängar i Borlänge ordnat en demokratimånad. Målet är att få fler att rösta, då Tjärna Ängar har en stor del invånare med utländsk bakgrund och har haft mycket lågt valdeltagande. So far so good, kan man tycka, demokrati låter ju alltid fint! Men de enda som är inbjudna att tala är socialdemokratiska representanter, ordförande Tommy Kieksi försvarar sig med att han vet att det går att lita på de socialdemokratiska representanterna!!!Allt detta sker med kommunala medel, frukost, valbuffé och socialistisk propaganda! Än värre är att tidningarna inte skriver om det här, så går det när media sitter i knät på sosseriet. Det är ren skandal och borde absolut undersökas mer, det kom en insändare från oppositionen och sen var det locket på!Det luktar DDR lång väg!

3 kommentarer:

 1. Det finns dock en artikel http://www.dt.se/val2010/article724946.ece
  Vet inte om den varit i papperstidningen.

  Sammanblandningen mellan kommun, ABF, Teater föreningen Slaget (tidigare Arbetare teatern) , Folket Hus föreningarna är enorm i Ludvika kommun. Hyresrabbater etc frå kommunen till "rörelsen". Lika så spelar det ingen roll hur många revisonsanmärkningar som det ledandet i partiet får, det bara rullar på. Det värsta är dock att sossarna som vanligt kommer få 51% i kommunalvalet... Dags att emigrera // AH

  SvaraRadera
 2. Hade inte sett notisen, men det borde vara helsidor och löpsedel!! Nej, emigrera inte, rösta bort socialismen först. Men visst känns det ganska tröstlöst i kommuner som Ludvika och Borlänge, det är inget som biter på dem, de kan göra bort sig om och om igen- inget händer!!

  SvaraRadera
 3. Anmäl Borlänge kommun!

  SvaraRadera