Camilla

onsdag 18 augusti 2010

SJ är som en rutten spillra av en socialistisk era som för länge sen flytt....

Att resa med SJ är som att färdas tillbaka i tiden ca 15-15 år, jag vet, jag har pendlat Borlänge- Stockholm- Borlänge två till tre gånger i veckan de senaste åren. Ungefär var fjärde resa är mer än 15 min försenad, inställda tåg (vilket hände mig i morse 07.00) är vardagsmat för oss lever som med SJ

SJ- jag hatar dig så mycket, mina ord finner ingen gräns- jag hatar, hatar, hatar dig så innerligt mycket. Jag känner mig så ofta som den misshandlade partnern som inte inte kommmer loss!

SJ -du styr mitt liv. Jag har ingen talan, du slår och jag duckar, du nonchalerar- jag finner mig, du dominerar och jag kommer inte loss-för jag har inga alternativ!
SJ är som en rutten spillra av en socialistiskt era som för länge sen flytt. Hur kunde allt bli så fel? Ingen har överhuvudtaget brytt sig om underhåll de senaste 12 åren- och här sitter jag i en beroende ställning som jag aldrig bett om. Hade jag varit radikalfeminist, vilket jag aldrig, blir så hade jag nog skrikit "könsmaktsordning". Men, nej SJ ditt våld påverkar oss allla. Jag vill göra slut! Lämna mig i fred, men det funkar inte så- jag är beroende av dig och dina later. Snälla-befria mig från SJ! Befria människan från unkna kvarlevor från den tid som flytt!

Stycka SJ, del för del och kasta partiklarna i Saltsjön!

7 kommentarer:

 1. Ha, ha en rutten spillra-bra!
  Erik

  SvaraRadera
 2. Jag har läst ditt inlägg om och om igen....
  Camilla- för varje gång jag läser det så inser jag att någonstans är folkpartist!Kan du stå som garant för en liberalare värld? Djupt därinne fanns det en liten folkpartist som inte ens jag själv hade sett. Lovar du att framkalla den känslan åtminstone varje vecka under fyra år?
  Erik

  SvaraRadera
 3. Erik- kan inte garantera något, men ska göra mitt bästa.

  SvaraRadera
 4. Det komiska är att underhållschefen namn rimmar på ragnarök.

  SvaraRadera
 5. Men Patrik, jag har ju inte ens körkort!

  SvaraRadera
 6. EN GENTLEMAN BETALAR FÖR SIG!


  ..........................
  Relaterade Instick
  ..........................
  Grälla kuvert till Beatrice Ask, alias tant Gredelin:
  - Förekommer det SEXKÖP i familjen?
  - Varför skulle jag göra det gratis när jag kan få betalt för det?
  - Smarta kvinnor tar betalt!

  SvaraRadera