Camilla

torsdag 26 augusti 2010

Kissa i byxan politik

Ja, så säger han, Hans Tilly om Alliansens Valmanifest. Men det måste vara svårt att vara Byggnads ordförande idag, Tilly och hans medlemmar vet att det är vi inom Alliansen som skapar arbeten. Vet du vad, Tilly, din unkna sossepolitik som försatte arbetsföra människor i bidrag- det är "kissa i byxan politik". I helgen, hemma i byn, pratade jag med flera byggnadsarbetare som kommer att rösta på Alliansen- varför? Jo för att Alliansen skapar jobb, jobb ger pengar till välfärd, och välfärd gör människor trygga. Sossarnas tid är förbi, och jag förstår Hans Tilly att det är jobbigt att inse. Tilly, du är varmt välkommen till oss i Alliansen, vi som ger dina medlemmar jobb! Att ni dessutom varit med på LOs valkampanj är rent ut sagt bedrövligt. Vad tycker medlemmarna om det? De jag frågade i helgen var rent ut sagt förbannade! Men vi är liberaler, vi förlåter-Varmt Välkommen Hans Tilly till den sida som ger arbete till dina medlemmar!

3 kommentarer:

 1. Ha, ha kanske Hans Tilly kan bli riksdagsman hos Folkpartiet. Jag är av tradition ingen borgare, men det du skriver är sant. Vilka skapar jobb åt mig? Alliansen. Det är det enda jag bryr mig om, är att få arbeta, tjäna min egen lön. Jag jobbar som städerska och vill gärna fortsätta så, men med S är jag snart arbetslös.Hur kan vi vanliga hjälpa till???
  Mirja

  SvaraRadera
 2. Mirja- det du kan göra är att berätta för alla du känner att Alliansen ger jobb, du är ju själv ett lysande exempel på det. När man läser insändarna i lokaltidningar låter det som vi våldtagit folket och stulit deras besparingar! Riktiga berättelser från verkliga livet tror jag är enda botemedlet!

  SvaraRadera
 3. Jösses Camilla! Det är ju för sorgligt att du måste skriva egna kommentarer till din blogg. Man måste ju vara idiot för att tro att "anonym" är någon annan än du själv...tsss...sorgligt..

  SvaraRadera