Camilla

tisdag 13 oktober 2009

En dag på jobbet...

En dag på jobbet som riksdagsledamot kan se lite olika ut. En dag man har sagt att man tänker trycka på "avstår" knappen för FRA 2.0 voteringen, tillhör inte de bättre kan jag säga...
Det var en riksdagsgrupp jag sent ska glömma...45 min av förnedring-men det var ju inte öväntat.
Imorgon bitti kl 06.45 ska jag debattera FRA med Fredrick Federley i Tv4, det få ni inte missa.

100 kommentarer:

 1. Kan tänka mig det kan ge lite reaktioner ja :)

  Sådana som dig som gör att man känner att rösten som man råkade lägga på FP förra valet inte var totalt bortkastad

  SvaraRadera
 2. Stå på dig Camilla!

  /Mathias Sundin

  SvaraRadera
 3. Ta med dig en dold mikrofon nästa gång. Jag ser det som allmännytta att visa för medborgarna hur partipiskan fungerar i praktiken.

  SvaraRadera
 4. Bra! Hoppas det ger mod till fler, så att stygelsen som är FRA 1.0/2.0/X.Y kan förpassas till den soptipp där den hör hemma.

  Var lite orolig efter kommentarer från dig i TV, men det känns skönt att någon iaf gör det rätta.

  /F

  SvaraRadera
 5. Tack för att du orkar.

  PS: Finns det verkligen ingen annan folkpartist som gillar
  blommor?

  SvaraRadera
 6. Kämpa på!
  Varför inte rösta nej när du ändå får ta skiten?!

  SvaraRadera
 7. Stå på dig. Du har folks stöd.

  SvaraRadera
 8. En nej-röst hade naturligtvis (ur mitt personliga perspektiv) varit bäst, men en avstår-dito är avsevärt bättre än ingenting, i det här läget.

  Bra, Camilla!

  Jag tror att det är viktigt att du vet om att det är många som respekterar ditt beslut och din integritet i den här frågan.

  Vi är också, på samma sätt, många som hyser ett djupt förakt för den typ av mobbing och intern förnedring som förekommer i flera partiers riksdagsgrupper och som du blivit utsatt för. Den sortens agerande gör mig fysiskt illamående av ilska.

  I den formliga flod av inkompetens, okunskap, ointresse och naivitet som präglar den absoluta majoriteten av alla riksdagsledamöters (fåtaliga) uttalanden i den märkligt nedtystade debatten kring FRA-klustret m.m, är det glädjande att se att det fortfarande finns några få (som du!) som har insikt och kurage nog att se att den inslagna kursen är fullständigt felaktig.

  Jag är inte, har aldrig varit, och kommer aldrig att bli, folkpartist, men du som person har (om du löper linan ut) min fulla respekt.

  SvaraRadera
 9. Börjar bli trött på "debatterna". Det sägs oftast samma sak.
  Förespråkarna: Det behövs elektronisk övervakning.
  Motståndarna: Det är inte proportionerligt.
  Det känns inte som det leder nån vart, men ska ställa klockan på 06.43.

  Glad att du finns.

  SvaraRadera
 10. Stå på dig. Nästa period röstar vi in fler som kan hålla dig sällskap. :)

  SvaraRadera
 11. Tack Camilla! Du har mitt och många andras stöd!

  SvaraRadera
 12. Tack Camilla! Du har stöd från många! Låt inte mobbarna vinna!

  SvaraRadera
 13. Borlängetjejer kan de
  kram från en Borlängetjej

  SvaraRadera
 14. Stå på dig! Du gör rätt Camilla!

  SvaraRadera
 15. Du ger hopp till oss andra som tror på ett bättre Sverige. Tack ska du ha! Hoppas din riksdagsgrupp ser vilket stöd du har.

  De har möjligtvis stöd bland varandra men du har stöd av medborgarna och det är bra mycket bättre.

  Tack än en gång

  SvaraRadera
 16. Heja Camilla! Jag ska plädera för dig när Kalmar sätter sin riksdagslista på lördag!

  SvaraRadera
 17. Camilla, det känns fruktansvärt att låta dig stå ensam bland mobbarna. Men jag hoppas att du kan känna av stödet ändå, på något vis. Förhoppningsvis gör det du gör också att modet kan växa på fler som eventuellt kan tänka sig att avstå från att rösta. Alldeles oavsett är det fantastiskt att veta att det finns någon som förstår sig på konceptet att ha integritet.

  SvaraRadera
 18. Tänk på att det är dina väljare som du representerar och skall företräda inte ditt partikansli. Om man dömer efter kommentarerna på denna blogg så gillar dina väljare dig och det är det som räknas.
  Jag säger samma sak "Nej vore bättre, avstår är OK"

  Stå på dig.
  Ta med dig en dold mikrofon på nästa riksdagsgruppsmöte. De som förespråkar avlyssnig borde väl inte ha något emot att bli avlyssnade?

  SvaraRadera
 19. Stå på dig Camilla, och låt de inte psyka dig. Du har folkets stöd i denna frågan. Sverige skulle behöva fler riksdagspolitiker som dig, som följer samvetet och folkviljan, och inte låter sig sättas på av "överheten".

  Mvh SBJ

  SvaraRadera
 20. Läs gärna Mark Klambergs frågor kring lagförslaget och ta chansen att få veta svaren i TV!

  SvaraRadera
 21. Så här kan det inte få gå till. Vad håller de på med i din riksdagsgrupp? Bedrövligt. Stå på dig om du orkar.

  SvaraRadera
 22. Vi står på din sida Camilla, bara så du ver det.

  /Jens O. (vice ordf. Svart Måndag)

  SvaraRadera
 23. Jag tror att för att vara riksdagsledamot måste man ha en ryggrad av titan, och inbyggda sköldar mot spott och spe. Ett helvetes starkt självförsvar, kamplust som en Djingis Khan och själslig rustning som en kinesisk Shao-lin-munk.
  Och icke att förglömma - en stark trygghet i engagemang utanför huset, en möjlig karriär utanför huset, stora och starka intressen som inte har med riksdagarbetet att göra. Oberoende på riktigt.

  SvaraRadera
 24. Go Camilla! Stå på dig!

  //AH

  SvaraRadera
 25. Heja på. Din hållning uppskattas av många många liberaler.

  mvh fredrik

  SvaraRadera
 26. Oj vad det tog liv i glöden...
  Vissa verkar bry sig, och tror på att ett mirakel ska hända.
  Riksdagsval i september: det är nog det hela avgörs... Trodde jag

  SvaraRadera
 27. LIBERAL = tolerant, fördomsfri, fördragsam mm

  Är det inte dags för folkpartiet att ta en titt på värdeordet de förr i världen använde aktivt?

  Eller hade de sina interna skäl för att byta namn?

  Heja Camilla! Tänk om fler hade lika mycket civilkurage som du!

  SvaraRadera
 28. Jag tror du vet det, men självklart har du hela Svart Måndags odelade stöd. Det har även de andra som kämpar och som just nu lider under piskor, skitsnack och mobbning.

  Stå på dig och vet att du har vår respekt hur omröstningen än går imorgon. Du står inte ensam. Du står inte utan vänner.

  Omtanke och styrka, du...

  Amanda (ordf. Nätverket Svart Måndag)

  SvaraRadera
 29. Det finns så mycket man kan säga om dig, men jag nöjer mig med en kort mening som du får bära med dig imorgon.

  Du är bra!

  SvaraRadera
 30. Tack Camilla! Du gör rätt när du bestämmer själv vad du ska göra. Det är inte partiet som ska bestämma över riksdagens beslut det är riksdagsmän/-kvinnor som har fått makt från folket. Är inte det så?


  Nej-röst skulle vara bäst men att du vågar stå på dig och din åsikt är värt mer än du och vi anar.

  SvaraRadera
 31. En stor tumme upp för ditt mod att stå emot grupptrycket. Om du röstar nej lovar jag att åka de fyrtio milen till Stockholm för att ge dig en kram oxå. :)

  SvaraRadera
 32. Du har verkligen mitt stöd, Camilla.

  Ändå måste jag i all vänlighet fråga: Vem kommer att tacka dig för att du väljer att avstå? Kommer partiledningen att tacka dig? Knappast!

  Om man redan har råkat få ett paraply i ändan, varför inte fälla ut det? :-)

  Att rösta NEJ vore en kraftfull markering om att det faktiskt finns intern opposition även bland riksdagsledamöterna, mot en lag som innebär att all min e-post kommer att kopieras över till statliga datorer och genomsökas.

  Jag kan även förstå att du är tveksam utifrån att "man vet vad man har men inte vad man får" när det gäller FRA-lagen. Dock tror jag inte att något av de politiska blocken kommer att våga riskera att begå ett övertramp i denna fråga, om lagen faktiskt faller nu. Inte efter allt oväsen.

  Att FRA-shopen stängs är en förbättring. Men du lovade (Sydsvenskan) att rösta NEJ om lagen fortsätter att handla om automatiserad massavlyssning. Det fortsätter den att göra.

  Det är fortfarande MIN (helt oskyldiga) e-posttrafik som kommer att kopieras av FRA. (Jag använder Hotmail.)

  Jag vet att blotta tanken på att e-posten lagras kan avskräcka Whistleblowers och personer i slutna grupper (religiösa och politiska sekter) från att våga kommunicera fritt.

  Det blev ett långt inlägg. Nåväl. Kram från mig!

  SvaraRadera
 33. Du har odelat stöd från mig och Folkpartiet Eslöv.

  SvaraRadera
 34. Kram Camilla och tack för det du gjort! <3

  Jag önskar verkligen att du skulle orka säga Nej igen. Det är vidrigt att partipiskan ska få styra så.. Vad är demokratin värd om alla blir tvingade att rösta som partiledningen säger?

  Kom ihåg: Du kommer bli omskriven i historieböckerna som den enda borgerliga politikern som vågade stå upp för det som Svenska folket tyckte! De som spottat på dig kommer däremot stå med skam..

  Sist men inte minst hoppas jag att du skriver en bok där du avslöjar hur det egentligen går till i våran demokrati. Den skulle otvivelaktigt sälja som smör!

  SvaraRadera
 35. Du har min fulla respekt Camilla och du har medborgarnas stöd, hur många andra politiker kan säga det?

  Du är en förebild

  SvaraRadera
 36. Camilla, du är en hjältinna!! Allt det bästa till dig, kan tänka mig att det blev en intressant riksdagsgrupp..Du har otroligt många bakom dig, både de som stöttar dig öppet och många, många fler i det tysta!! Du kommer alltid kunna se dig själv i spegeln och väljarna i ögonen - rakryggad och med ett enormt civilkurage!!! Tänk vad nöjda alla är som röstade in dig i riksdagen!

  Kram
  Annika Beijbom

  SvaraRadera
 37. Redan när kablarna går till FRA så är integriteten krossad. Det hjälper inte att de kastar och glömmer det som lästs. Det gör ingen skillnad. Det som får folk att tveka om att göra något privat på nätet finns redan där då, vetskapen om att datat läses av FRA - troligtvis för att omdelbart kastas bort, men det spelar ingen roll!

  En bättre lösning vore att vid behov (efter (en riktig!) domstols beslut) koppla in FRA's trådar på endast den abonnentens trafik. Varför ska det vara så svårt att göra så? Varför måsta alla avlyssnas?

  NEJ, Camilla, rösta NEJ, snälla snälla du!

  SvaraRadera
 38. Jag vet inte vad som är mest beklämmande - att du kanske blir ensam om att avstå, eller för att det är sådan press på dig att inte stå upp för demokratin och integriteten.

  Jag vill inte tänka mig hur du haft det om du sagt att du tänkte trycka Nej i Riksdagen imorgon, och därmed Ja till grundläggande demokratiska rättigheter....

  SvaraRadera
 39. Tack Camilla,

  Känns skönt att du vågar stå för dina åsikter trots partipiskan.
  Kram

  SvaraRadera
 40. Det är verligen för bedrövligt att en riksdagsledamot som väljer att rösta efter sitt samvete ska behandlas illa av sina kollegor. Utanför riksdagen är det i alla fall många liberaler som uppskattar dig och ditt arbete! Stort tack på förhand!

  SvaraRadera
 41. Jag hade hoppats att du skulle löpa linan ut men det är bättre än inget. Mvh, Anders

  SvaraRadera
 42. Din NEJ-röst kommer lysa som en fyrbåk i mörkret! På dödsbädde minns man inte de gånger man tryckte AVSTÅ. Ta ställning och du kommer att bli älskad av folket!

  SvaraRadera
 43. Hej igen, Camilla.

  Jag tycker att du ska byta parti. Nu är jag förstås partisk, men Piratpartiet verkar vara ett bättre parti för dig.

  Och ska man se det hela strikt strategiskt, så tror jag att du har bättre chanser att sitta kvar i Riksdagen (om det är det du vill) om du går över till Piratpartiet.

  Fp:s riksdagsgrupp lär vilja bli av med dig, och Piratpartiet tar säkert emot dig med öppna armar.

  SvaraRadera
 44. Stå på dig.
  Integriteten är för viktig för att trixas bort. Spåren med Geijer affären, IB affären och hur Ebbe tilläts leka hjälte förskräcker.

  /Rune

  SvaraRadera
 45. Stå på dig! Annars gör Johan Pehrson det... =)
  Massor med liberalt tänkande människor stödjer dig. Befriande med politiker som har ryggrad!
  Kram

  SvaraRadera
 46. Någon sådan mobbing hade du inte fått utstå som representant för Piratpartiet, det kan jag lova dig, Camilla. Har du funderat något på om det verkligen är rätt val av parti du gjort om du inte har mer stöd eller respekt från dina partikollegor än så?

  BTW, FRA 2.0 = FRA 1.0 = fullständigt oreglerad massavslyssning av hela svenska folket. Gå inte på Tolgfors lögner, det står svart på vitt i lagförslaget att de får göra precis vad de vill så länge de själva anser att det är nödvändigt. Och som om inte det räckte har de dessutom rätt att handla fritt med all vår privatkommunikation. De kan alltså sälja informationen vidare för att sen köpa tillbaks den igen så gäller inte en enda av de regleringar som finns i FRA-lagen eftersom den bara gäller information som de inhämtat genom sin signalspaning, inte information de köper in. FRA-lagen har alltså inga som helst meningsfulla regleringar att tala om!

  SvaraRadera
 47. Glöm inte folkets förhoppningar från förra gången:
  http://www.youtube.com/watch?v=r_l_JVk5tjI

  SvaraRadera
 48. Det är vackert med civilkurage. Jag hoppas bara att det är några fler borgerliga riksdagsledamöter som som har mod nog att faölja härtats röst.

  SvaraRadera
 49. Men Camilla, stämmer det verkligen att det är 21 myndigheter som fått nyttja FRA-shopen? Vore ju synd om du skulle ha fått det om bakfoten...

  SvaraRadera
 50. Du vet att vi är många som stöder dig.

  SvaraRadera
 51. Hej Camilla,

  Egentligen är allt jag önskar dig att du skulle kunna strunta både i pressen från FRA-lagskramarna och pressen från oss FRA-lagskritiker. Informationsutbyte mellan förtroendevalda och oss medborgare är naturligtvis jättebra, men när det kommer till kritan är det viktigt att var och en av er tar ett självständigt och genomtänkt beslut - på det sätt som den representativa demokratin är tänkt att fungera.

  Så stå på dig, men försök strunta i pressen - oavsett vilket håll den kommer ifrån - och gör det som verkligen känns rätt för dig.

  Det som oroar mig är att många riksdagsledamöter inte verkar speciellt insatta utan helt enkelt litar på den information som de får från sina kollegor. Och när själva försvarsminister, som idag, sprider vilseledande uppgifter gör det naturligtvis inte saken bättre. Hur många har verkligen tagit till sig av vad Mark Klamberg och Mikael Nilsson har sagt? Färre än man skulle kunna önska tror jag.

  Önskar dig allt gott oavsett av hur du gör!

  SvaraRadera
 52. Lite ledsen blir jag att du inte vill rösta nej.
  Men avstår är ju bättre än ja så tack i allafall camilla.

  Jag håller med flera föregående kommentarer att spela in sådana möten som kan tänkas härleda till partipiska,mobbning,utfrysning,osv.
  Det kan ju FRA förespråkarna inte ha något imot för dom själva vill ju övervaka hela eu,s befolkning.

  Har dom något mot det ja då vet ju både du och dom du berättar för att dom igentligen inte tycker att fra+allt annat skit är som dom säger (bra).
  Plus att det då troligen kommer att bli mindre partipiska,mobbing,utfrysning,osv.

  Har du en skylt,tröja,etc med,på dig som det står jag spelar in allt så blir det troligen ännu mindre.

  SvaraRadera
 53. "Att ha mod att stå för sin mening även när det innebär en personlig risk, förmågan att stå upp för sina värderingar, trots vetskap om öppet eller latent motstånd från omgivningen."

  Det kallas CIVILKURAGE.

  Tack för att du orkar!

  PS. Avlyssna avlyssningsivrarna nästa gång, så att det hela dokumenteras åt eftervärlden. De har väl inget att dölja?

  SvaraRadera
 54. Du är ljuset i höstmörkret. TACK!

  SvaraRadera
 55. Låt dem inte knäcka dig! Du har vårt stöd.

  SvaraRadera
 56. Jag som trodde att skolministern var emot sånt beteende men det gäller väl bara i skolan förstås, inte när det gäller så viktiga saker som att införa massövervakning.

  Jag önskar bara att fler var lika starka som du..
  Kram

  SvaraRadera
 57. Camilla, jag är lite osäker på var jag har kortbyxorna, men jag lovar att jag åtminstone lämnar långkalsongerna hemma i morgon.

  SvaraRadera
 58. En digital blomma.

  __
  __/ \__
  / \__/ \ ()
  \__/ \__/ O//)-
  / \__/ \ ()
  \__/ \__/
  \__/
  || __
  || / /|
  || / / |
  ||/ / /
  || / /
  ||/_/
  För det är du värd!

  SvaraRadera
 59. Tack för ditt civilkurage! Du är en sann förebild!

  Jag måste undra om svensk demokrati fungerar. En av riksdagens viktigaste uppgifter är att granska regeringen. Istället ägnar sig riksdagsmän åt att blint följa sin partiledning och piska på dem med avvikande åsikter.

  SvaraRadera
 60. Kämpa på Camilla, du är en röst för många av oss ute i partiets "lägre" nivåer! Partiledningen har enligt mina erfarenheter ingen som helst förankring bland fotfolket i partiet för sin åsikt i den här frågan.

  Gå gärna ännu längre - ett "Nej" är rakt och tydligt. Tre bokstäver, en knapptryckning.

  //Tobias, FP Mjölby

  SvaraRadera
 61. Bättre om du röstar NEJ - för det verkar ju vara det du vill. Och ingen kan hindra dig. Dessutom skulle du genom detta eventuellt fastna i historieböckerna. Och bidra till att integriteten i samhället blir bättre.

  Jag kan inte göra det, men det kan du.

  Det kallas makt.

  SvaraRadera
 62. Tufft och bra Camilla. Du har radan min personröst.

  SvaraRadera
 63. Tack för att du markerar. Det kommer att ge intryck.

  SvaraRadera
 64. Starkt att ta så mycket s..t.
  Jag bugar mig för det civilkurage du uppvisar.

  //Mats

  SvaraRadera
 65. Det är sådana som dig som motverkar politikerförakt! All heder åt dig! Jag röstar inte borgerligt, men skulle jag göra det en vacker dag så är det på dig jag lägger rösten! Detta är ingen höger eller vänster fråga (Jag förstår att partipiskan ska vina i sådana frågor). Men detta är ingen sådan fråga det är en prestige fråga och ett beställningsjobb. Både alliansen och S vill i princip samma sak här. S röstfiskar egentligen bara nu, men det är ju bra det ur denna situation :) Du visar genom detta enormt civilkurage som saknas hos i princip alla politiker. Du kommer säkerligen locka upp några soffliggare nästa år som egentligen inte hade röstat, för dom har så enormt politikerförakt. Jag hoppas det finns fler allians ledamöter än du som har civilkurage och är modig och står på sig mot den vinande piskan! Det är ju sådana personer som dig som behövs i Sverige!

  SvaraRadera
 66. Det där med att avstå från att rösta är kanske det sämsta man kan göra som riksdagsledamot.

  Du är folkvald för att fatta beslut. Det är den enda egentliga och formella uppgiften en riksdagsledamot har. Det är dessutom hyfsat betalt för denna ganska enkla uppgift.

  Att avstå från att rösta är detsamma som att säga att "jag klarar inte av det uppdrag jag är vald att utföra.".

  Rösta JA om du gillar tanken på massavlyssning av svenska folket. Rösta NEJ om du inte anser att förslaget i sin helhet är bra.

  Avstå från att ta ställning om din ryggrad består av gelé.

  SvaraRadera
 67. Det ger lite hopp för framtiden att det finns en politiker som har ryggrad och står upp för befolkningens rättigheter.

  *bow*

  SvaraRadera
 68. Erik skrev: "Rösta JA om du gillar tanken på massavlyssning av svenska folket. Rösta NEJ om du inte anser att förslaget i sin helhet är bra.
  Avstå från att ta ställning om din ryggrad består av gelé."
  "

  Om inte Camilla kan få tillräckligt många med sig så kommer hennes beslut bara att få symbolisk betydelse (även om det inte alls är så "bara"). Som SvD idag visar har oppositionen knappt bemödat sig om att sätta sig in i förslaget vilket, som Mark Klamberg riktigt påpekar, ju behövs för att på allvar kunna kritisera det. Det är alltså frågan hur stark signal en röst med oppositionen verkligen sänder eftersom de snarast verkar vara intresserade av att plocka partipolitiska poäng än av att uppriktigt och på principiella grunder motverka detta övervakningsivrande.

  Även om oppositionen osannolikt nog skulle vinna så vore ju inte kampen slut med det. I vilket fall behöver vi hålla debatten igång. Om Camilla väljer att avstå, så är det inte det som är huvudproblemet. Problemet är ju alla de andra riksdagsledamöter som utan att riktigt ha satt sig in i frågan röstar ja på svajiga grunder eller röstar nej endast för att knipa några partipolitiska poäng. Det är faktiskt först och främst deras handlade som bör ifrågasättas.

  SvaraRadera
 69. Jag tänker som så många andra; det är bra att man i alla fall en gång eller två under den här mandatperioden inte känner som om rösten på Folkpartiet var totalt åt helvete. Tack, Camilla.

  SvaraRadera
 70. Tänkte bra stämma upp i glädjekören. Stå på dig.

  SvaraRadera
 71. Hot om utfrysning och sabbad karriär behöver du inte lyssna på. Du skaffar dig så många vänner genom att stå på dig att du är garanterad både värme, karriär och mer för resten av ditt liv. De som hotar gör det för en prestige som finns idag. Frihetsvännerna kommer att bry sig för alltid.

  Tack, Camilla.

  SvaraRadera
 72. Stå på dig, du är bäst och du behövs!

  SvaraRadera
 73. Respekt! Du lever upp till bloggnamnet.

  SvaraRadera
 74. Du är underbar. Ett nej skulle göra dig ännu bättre.
  Anders

  SvaraRadera
 75. Du borde få blommor av gruppen. De andra borde få en liberal kompass.

  SvaraRadera
 76. Underbar!

  Jag tänker rösta på S, (inte för fra-lagen) men jag anmäler dig för aftonbladets svenska hjältar :)
  / maria

  SvaraRadera
 77. Jag älskar dig, Camilla!

  SvaraRadera
 78. Tack för att Du tar ställning mot dumheterna
  i sann liberal anda.
  Rösta NEJ Camilla, Du törs
  /johan,karlskrona

  SvaraRadera
 79. Det har sagts förut men det tål att sägas igen. Stå på dig Camilla!

  Fler politiker borde visa civilkurage. Då hade vi inte haft denna situation. Men tyvärr så verkar dagens politiska klimat bestå av två sidor på samma mynt där högsta hönsen pushar för samma agenda.

  Än en gång Camilla, stort tack! Ett paket med te kommer att skickas så du har något att koppla av med från all stress och pisksnärtar.

  SvaraRadera
 80. Tack för att du finns, Camilla!!!

  SvaraRadera
 81. Stå på dig! Du har massor av stöd om än bara moraliskt!

  SvaraRadera
 82. Stå på dig Camilla! Du får min Allians-röst att kännas bättre än helt åt helvete och du med få andra utgör en sista bastion för politikerförtroende!

  SvaraRadera
 83. Tack vad snälla ni är! Jag tackar för erbjudandet om PP men avböjer, tillsvidare.

  SvaraRadera
 84. Hej Camilla!
  Jag blev så glad av att höra dig från talarstolen.
  Hade fler varit som du hade vi haft ett bättre samhälle på många sätt. Du är en verkligt bra förebild, helt oavsett vilken partifärg man har. Tack för att du orkade med att visa oss det.

  SvaraRadera
 85. Du är en hjältinna oavsett när du var lärare eller nu när du är riksdagsledamot. När vi får tid att ta en kaffe hemma i Borlänge så bjuder jag :)

  SvaraRadera
 86. Tack för din kamp!
  Jag tycker inte du ska gå till PP. Tvärtom anser jag att fler från PP borde ta sig in i de etablerade partierna, givet att de dlear deras uppfattningar i övriga frågor. Vi kan inte ha en situation där integritetsvännerna mobbas ut ufrån etablissemanget, utan borde tvärtom jobba för att stärka deras position. Tror inte jag kommer rösta Fp i nästa val, men jag ska försöka slåss för att du får sitta kvar i den mån jag kan (dvs be Fp-vänner att kryssa dig, osv).

  SvaraRadera