Camilla

lördag 20 november 2010

Bye, bye Folkpartiet

Japp, då var det över. Vi har gjort slut jag och Folkpartiet. Det blir så ibland, man kommer till en punkt då man inser att det är lika bra att göra slut, vi var för olika helt enkelt.Jag känner inte att Folkpartiet kan leva upp till namn Liberalerna.Jag tror, faktiskt att de känner sig lika lättade som jag idag. Jag kommer sakna Folkpartiet Dalarna enormt, men människorna finns ju kvar.

28 kommentarer:

 1. På något sätt var denna nyhet inte förvånande.
  Närmast att det dröjt så länge.
  Välkommen ombord i piratskutan Camilla.

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dig all lycka i framtiden! Jag är i dags läget sosse! Men känner lite samma sak som dig... att man övergett sin ideologi. Partier måste stå för sin sak, annars så bygger man upp politiker förakt!

  Något som jag faktiskt tror du motverkat! Om du behöver en till engagerad i framtiden, så hör av dig.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är ju fullständigt logiskt att lämna fp.
  Heders.
  Lite längre kommentar här:
  http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/11/camilla-lindberg-lamnar-fp.html

  SvaraRadera
 4. Skönt att det finns äkta människor bland all falskhet. En stor eloge åt dig. Må du lyckas i vad du tar för dig! /Roberth

  SvaraRadera
 5. Camilla, vi är många som har trott på dig. I fel parti dock. Men kanske kan du starta ett eget?

  Här har jag bloggat om ditt avhopp. Mycket tråkigt får jag säga då jag trott på dig!

  SvaraRadera
 6. David- tack för dina vänliga ord. Det är lite som ett förhållande,man konmer helt enkelt till en punnkt då man inser att det finns ingen framtid gemensamt, det är slut, finito.
  Lars Erick, jag antar det var väntat!!!
  RobertH- puss på dig!
  Jerker- tack men jag avvaktar något..
  Mikael-visst är det så, många partier har kämnat sin själ och ideologi, kanske är det naturligt men det kommer ju också innebära atta somliga lämnar andra kommer till.

  SvaraRadera
 7. Du var utan konkurrens den vettigaste Folkpartisten i Riksdagen. Jag önskar dig lycka till i framtiden.

  SvaraRadera
 8. Du stod upp när det blåste, som ingen annan
  Du gick hem i tid, när ingen annan
  Du finns kvar i våra hjärtan, som ingen annan


  Lycka till
  x=

  SvaraRadera
 9. CAmilla, i dagens läge med Asks övervakningslag så finner jag det relevant att påminna om din motion om Integritetsbalk.

  http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/11/en-paminnelse-camilla-lindberg-ville-ha.html

  VAR FINNS DEN I RIKSDAGEN SOM VÅGAR TA UPP DET FÖRSLAGET IGEN?

  SvaraRadera
 10. För övrigt kan man kyligt konstatera att SvD skrivit lite om händelsen. Aftonbladet likaså. Men i DN (som vanligt) inte ett pip.
  x=

  SvaraRadera
 11. Hej Camilla! Vad ska du göra istället? Synd att du slutar, du var stark som nästan ensam vågade göra motstånd mot FRA och genusvansinnet.

  SvaraRadera
 12. Grattis Camilla!
  Själv slutade jag rösta på Folkpartiet efter några fösök att tala med Westerberg, Peter Öhrn och Karin Pilsäter i början på 90talet.
  Du har min röst och låt din röst höras även i framtiden.

  SvaraRadera
 13. Grattis till att ha terminerat ett destruktivt förhållande. Jag försökte rösta på dig från Skåne, men det gick visst inte, visade det sig. Sök dig bortom politikens navelskådande röstboskap till någonstans där du diskret kan göra nytta. Kanske tär det lite på divalaterna, kanske är det inte lika hjältemodigt men dagens relevanta ideer lever inte i den politiska sfären. Lycka till i framtiden.

  SvaraRadera
 14. Hejsan

  Som vanligt visar du civilkurage och är en inspiration för oss andra. Jag önskar dig all lycka, kanske dags för ett nytt parti? Synd att piraterna inte riktigt har kommit till en punkt där de är ett heltäckande alternativ.

  SvaraRadera
 15. Bra gjort Camilla!
  Jag hoppas du fortsätter att protestera mot alla dessa övervakningslagar.

  //Mats

  SvaraRadera
 16. Det var väl inte du som lämnade fp, var det inte tvärtom?
  http://www.katallaxi.se/2008/06/26/sanningen-om-fredrik-westerlund-och-folkpartiet/

  SvaraRadera
 17. Tråkigt att höra på ett sätt, men förståeligt. Det finns inget riktigt liberalt parti i Sverige förutom möjligen PP. Folkpartiets liberalism är ett skämt.

  SvaraRadera
 18. På samma sätt som intelligentian är den första att lämna länder med förtryck riskerar den nu förda politiken att dränera de etablerade partierna på liberaler. Det är en skrämmande utveckling, men man får helt enkelt hoppas på att det tycker upp andra och bättre plattformar. Lycka till framöver.

  SvaraRadera
 19. Tråkiga nyheter! Jag har en väldigt stor respekt för dig och dina åsikter - trots (?) att jag mestadels står på den röda sidan. Önskar dig all lycka - detta är Folkpartiets förlust.

  SvaraRadera
 20. För Folkpartiet måste detta vara en stor förlust. Jag är övertygad om att partiets ideologiska förfall får Bertil Ohlin att rotera i sin grav. För mig som inte bor i Dalarna kanske det här kan bli en chans att äntligen få rösta på dig, om du söker dig till ett annat parti. Liberaldemokraterna kanske? Det verkar vara ett spännande projekt, och där skulle du säkert vara en välkommen förstärkning. Personligen skulle jag gärna se dig som deras partiledare.

  SvaraRadera
 21. Det är tagiskt, du borde ju ha tagit över hela partiet istället och lett det i förnuftets tecken. Ja ja, de andra får skylla sig själva när hela partiet faller ur riksdagen i nästa val. För då kommer vi ju att ha dragit igång vårt nya, eller hur? ;-)

  SvaraRadera
 22. Jag har länge undrat hur FP fortfarande kan kalla sig liberalerna. Camilla du är guld värd! Sluta inte med politiken, du behövs!

  SvaraRadera
 23. Du borde ha Beatrice Ask´s jobb!

  SvaraRadera
 24. "Bättre sent än aldrig"

  En sen men klok insikt!
  Personligen är jag inte ett dugg förvånad över att du lämnar Folkpartiet. Jag var snarare förvånad över att du överhuvudtaget arbetade för dem.
  Folkpartiet värnar inte vår frihet. Folkpartiet är, liksom resten av "Mesallians mot Sverige" och "Rödgrönröra", allierat med det största hotet mot vår frihet som invaderar landet; Muhammedanismen.

  Camilla, Nu är du en friare människa utan Folkpartiet.
  Önskar dig all framgång!

  SvaraRadera
 25. Jag gillar inte Folkpartiet men tycker du verkar vara klok, rättfram, självständig (d.v.s. inte opportunist, inte PK). Förr i världen kallades folk som inte trodde på Gud och manifesterade detta öppet, för "fritänkare". Nu handlar det kanske inte så mycket om Gud som om andra ting, förvisso lika socialt fostrande/indoktrinerande strukturer. Lycka till i framtiden och jag hoppas verkligen att vi inte har hört från dig för sista gången.

  Mvh/Lasse P.

  SvaraRadera
 26. Nej, nej, nej! Mitt hjärta gråter. Sverige behöver sådana som du. Vad du än gör... jag följer dig och håller tummarna! Vi hörs. Olle Ljungdahl

  SvaraRadera
 27. Halloj, ni gör mig nästan gråtfärdig....Ni är så snälla och stöttande. Jag tror att det jag gjorde var rätt, både för mig och Partiet, nu kan jag tala fritt och säga saker som jag vill. Innan var det så att bara jag sa ordet sexköp eller cannabis så blev folkpartiet nedringda av människor som undrade om det var partiets åsikt, vilket det tyvärr aldrig var. Nu slipper fp mig och jag kan tala fritt. Men, jag har sagt det förut, ni är bäst i världen. Jag vet ingen politiker som har så trogna och snälla supporters som jag!!Kanske är det dags för mig att blomsterbomba er??
  Stoooor kram på er alla
  Camilla

  SvaraRadera
 28. Tanja B: "För då kommer vi ju att ha dragit igång vårt nya, eller hur? ;-)"

  ---------------------
  Tanja B: Det vore i så fall en stor välgärning. Jag har varit representationslös och tämligen uppgiven soffliggare i 20 års tid.

  Efter Camillas rakryggade insats i framför allt FRA-frågan, men även på andra områden, så har jag redan lovat CL min röst om hon kandiderar i ett annat parti än FP 2014.

  Om det som Tanja lite lätt antyder skulle visa sig bli realitet så ska jag värva en till.
  ---------------------


  Camilla: Ja, du gjorde rätt hela tiden och även om det kostade dig en riksdagsplats så är det ändå ett billigt pris. En politiker med sådant samvete är guld värd.

  Din ryggrad är intakt och att du lämnade FP är FP's förlust som någon annan redan skrivit. Och att du åkte ut ur riksdagen säger mer om tillståndet i riksdagen än om dig. Vi kommer inte att glömma din insats.

  SvaraRadera