Camilla

måndag 24 augusti 2009

Befriande politisk inkorrekthet!

För första gången deltog jag på Frihetsfrontens sommarseminarium i helgen, galet värre som alltid när det gäller Frihetsfronten. Jag var själv engagerad i Frihetsfronten på det tidiga nittitalet, man har sedan dess inte haft någon större kontakt med dem, fram tills i höstas.

Men det var underbart att se det fortfarande finns människor som är så ideologiska och befriande politiskt inkorrekta-ett andningshål i den annars så korrekta politiska sfären. Dessutom träffade jag några vänner som jag inte träffat på ca 16 år-väldigt kul!
För er som missade sommarseminariet kan jag här ge en kort sammanfattning av vad som diskuterades (före som efter några öl) när blir man narkoman, copyright och upphovsrätt, varför finns det inga bra politiker, därför förtjänar Sverige inga bra politiker, rökförbudet, genustrams, FRA, varför får man inte säga neger, kommer Piratpartiet in i Riksdagen, vill vi ha Piratpartiet i Riksdagen, kan man på riktigt bo i Borlänge, pulverpotatismos och mycket, mycket annat intressant.
Idag är jag dock tillbaka på Riksdagen och vi ska ha vår första riksdagsgrupp, där vi ska diskutera budgeten, så det är nog säkrast att jag återgår till den politiskt korrekta världen igen.
Underbart är kort!

5 kommentarer:

 1. Det var en häftig upplevelse som alltid. Kul att träffas och tack för ett rakt och ärligt föredrag!

  SvaraRadera
 2. Ha, ha jag kanske var lite i ärligaste laget..
  Vi ses framöver!

  SvaraRadera
 3. Snällla Camilla, bli inte för politiskt korrekt.
  Var en riktig liberal i stället.
  En som vågar vara uppkäftig.

  Vi är nog inte överens om allt. Om än i de viktiga integritets- och frihetsfrågorna (FRA-lag etc).
  Men det är viktigt med personer i Sv Riksdag som inte bara är nickedockor för en partipiska.

  SvaraRadera
 4. Camilla, jag ber dig läsa detta inlägg mycket noga. FRA-lagen ska utskottsbehandlas inom kort. Ni har fortfarande chansen att göra något åt eländet. För ni tänker väl inte släppa igenom missfostret? Och kom ihåg: Utkvittning eller AVSTÅR är ingen lösning.

  SvaraRadera