Camilla

fredag 23 april 2010

Fittstim och vulkaner!

Förra veckan var minst sagt intensiv. På tisdagen var det åter dags att åka till Göteborg och gästa Debatt. Programmet i sig är onödigt tjafsigt och kaotiskt men i och med att temat var Torbjörn Nilssons bok De Omänskliga, så blev frestelsen alltför stor. Efter programmet brukar deltagarna åka till hotellet och ta en drink gemensamt, så även denna gång och det var verkligen trevligt. Jag, Malin Siwe, Jan Rejdnell och Stig Malm hade en riktigt trevlig stund. Mest faschinerad blev jag av Stig Malm- mannen som myntat utrrycket "fittstim" han var så oerhört trevlig och underhållande. Han berättade skrönor om såväl Göran Persson, Jan Carlzon som Mona Sahlin, han var som en klenod från en annan tid! Mest intressant var hur han hyllade privata äldreboenden- han den ultimata pursossen, har nu kommit till insikt om att privata aktörer kan vara riktigt bra. Kort sagt det var en mycket givande möte.
Folkpartiet Kalmar ordnade på torsdagen en kväll om integritet, jag och Markus Bylund talade om ämnet integritet och varför politiken och integriteten går i otakt. Kvällen var mycket trevlig men desto mindre trevligt var det när jag insåg att jag var fast i Kalmar, då flyget var inställt och tågen fullbokade! Ja, vad ska man göra när vulkaner får för sig att få utbrott-ingenting, mer än att varva ned.
Efter 10 timmar på buss, rälsbuss och tåg tog jag mig slutligen till Falun där Folkpartiet Dalarnas årsmöte skulle hållas.

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att du fastnade i Kalmar även om det är en trevlig stad. Vi i Sydöstra hörnet räds MPs förslag om inget inrikes flyg söder om Sundsvall. Även om jag gillar tåg, så kommer många jobb att försvinna från regionen om flyget försvinner. MP borde tänka först inna de talar.
    Peter Christensen

    SvaraRadera
  2. Jag förstår din oro. Jag insåg plötsligt hur otillgänligt Kalmar är placerat, för att inte tala om en hel del andra orter i vårt avlånga land. Hoppas allt är bra med dig annars..!

    SvaraRadera