Camilla

söndag 24 januari 2010

Roligt och modigt!

"Det vore roligt och modigt om Jan Björklund utsåg Camilla Lindberg till EU minister"så sa PJ Anders Linder i morgonens Godmorgon Världen i P1- gissa om han är Dagens Hjälte i min värld. Tyvärr så är nog oddsen för det ungefär lika höga som att Anna Anka skulle bli jämställdhetsminister- men balsam för själen att få höra att någon ens tänker i de tankebanorna.
Har precis tittat på partiledardebatten i Agenda, måste nog säga att den var lite seg...Men jag gillar Reinfeldts lite coola stil. Om jag skulle bli EU minister skulle det nog bli lite mer action i debatterna, men det lär vi nog aldrig få uppleva.

4 kommentarer:

 1. Jag måste faktiskt instämma. Det vore något som verkligen skulle ruska om alliansen.

  SvaraRadera
 2. Hmmm Jerker, menar du positivt eller negativt...?

  SvaraRadera
 3. Positivt naturligtvis! Ursäkta att jag var otydlig. Om fler gjort som du i första FRA omröstningen så skulle inte Aliansen ligga så illa till i dag. Det är jag övertygad om.

  SvaraRadera
 4. nej, det tror inte jag heller. Den omröstningen innebar mer än de kunde ana, den hade kunnat visa på att Alliansen stod för något nytt, att Alliansen lyssnade,att de stod för någon slags ideologi, att de tillät sina ledamöter att tänka själva-men så blev det inte! Jag har skrivit ett kapitel om hela FRA omröstningen i en bok som handlar om Integritet och kommer ut i Norge i mars. Maila din adress så skickar jag ett ex.

  SvaraRadera