Camilla

måndag 16 maj 2011

As time goes by..


Visst är vi alla medvetna om att vi blir äldre, även om det inte alltid känns så. Men ibland blir det så otroligt uppenbart. Som i fredags då Mattias Svensson hade release av sin bok Glädjedödarna. Inledningen var lugn, skumpa och mingel, vilket passar oss 70talister utmärkt. Låg musik och vuxenprat, kindpussar och artiga fraser. Men när raveikonen Anders Varveus framåt halvnio förtrollade lokalen till en ravefest, då var det många som kände sig väldigt gamla. Kanske var raveidén en hyllning till gamla Docklands, som många av oss besökte på det tidiga 90talet, men då var då, de flesta av oss på festen närmare sig 40 med stormsteg och det som var lattjo 1994 var nu bara jobbig och störande musik! Det är inte bara gamla foton som kan få oss att inse att tiden går...
Jag kom just tillbaka från ett sjukhusbesök (nejdå inget som hade med ravefesten att göra) men det är något läskigt med sjukhus. Jag får alltid för mig att jag ska dö när jag besöker sjukhus, kanske är det den sterila inredningen, doften av desinfektionsmedel eller bara hjärnspöken. Eller är det så att Anders Borg har rätt, landsting är farligare än knark??

6 kommentarer:

 1. Klart du inte dör, Camilla. Du är ju odödlig! Men jag håller med om att sjukhus luktar lik.
  Micke

  SvaraRadera
 2. Varveus arrangemang drog förvisso inte igång förrän kl 23. DJ:n var en del av Timbros arrangemang. Han fick ett antal hintar om att folk nog snarare ville mingla i lokalen, men var inte riktigt på den våglängden. Sådant som händer och jag gillar egensinniga människor. Partade själv till halvsjutiden nånting. Kul att du var där.

  SvaraRadera
 3. Ja, det var kul i allafall! Jag stod på lastbryggan, rökte och minglade. Men parta till halvsju känner jag mig för gammal för!!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Hehe, så var det även din tur att känna den där känslan. Känna hur tiden ljudlöst smyger sig upp bakifrån, och innan man hinner vända sig om slår den till en med full kraft i bakhuvudet.
  Välkommen kära medelålder - en tidsålder som börjar med att det är roligare att ta sista bussen än första morgonbussen hem från festen, om som lär sluta med: "sex är väl ganska trevligt, men sova är heller inte så dumt".
  Vilket är värst: medelålder eller medeltid?
  /Sören

  SvaraRadera
 5. Sören, prata inte om medelålder...låter så deppigt!
  Camilla

  SvaraRadera
 6. Förbjud islam!3 juni 2011 kl. 17:52

  Är rökning farligare än islam?!

  SvaraRadera