Camilla

torsdag 23 april 2009

Varför ha en blogg?

Varför skapa en blogg när ingen ändå läser vad som skrivs? Nu när det kommit fram att ledamöternas blogar är så ointressanta att ingen vill läsa dem, då bestämmer jag mig för att starta en blogg. Kanske kommer jag gå samma öde tillmötes eller kanske kommer jag häva ur mig så mycket politisk inkorrekthet att den blir riktigt intressant. Vi får se! Anledningen till att jag nu äntligen fattat besluta om att blogga handlar om att jag vill ha möjlighet att förklara ställningstagande och beslut. Att någonstans kunna på ett sansat sätt beskriva hur man ser på saker och ting. Det blir ofta så förenklat när man i en mening eller på 30 sekunder i Tv, ska förklara hur man tänker och varför.
Det där lät ganska tråkigt insåg jag själv...det klart en blogg ska innehålla skvaller också!

20 kommentarer:

 1. Roligt att du börjat blogga. Jag ser fram mot många trevliga texter av min favoritpolitiker :)

  SvaraRadera
 2. Trevligt - fler politiker som är ute och kommunicerar med väljarkåren :) Du skulle inte kunna säga till finansministern att ta och skära lite i statsbudgeten snart, innan finanskrisen börjar på riktigt?

  Mvh

  // HPX

  SvaraRadera
 3. Hej Camilla,
  klart du ska skriva i en egen blogg.
  Kolla gräsklipparn, han har ju en egen blogg.

  En tung FPblogg skrivs av Gunnar Andrén, där kan du hämta inspiration.

  Lycka till, Camilla
  önskar
  Bo Bengtsson/Johanneshov

  SvaraRadera
 4. Hej! Har länkat till din blogg från min http://oberoendesocialliberal.blogspot.com/

  Många gillar ditt engagemang i fråga om FRA. Hoppas du kämpar på!

  SvaraRadera
 5. ;)

  http://danielrisberg.wordpress.com/2009/05/26/folkhjalte-diva-och-ledamot/

  SvaraRadera
 6. Hej Camilla.
  Jag känner mig villrådig inför nästan rikstagsval. Moderater som kör igång IPRED o FRA, moderater som
  vägrar rucka på alkoholmonopol osv.
  Fp finns ju alltid, men även dom som parti har varit passiva.

  Gör jag rätt i att personrösta på dig i nästa val och då kan hoppas på lite mer ståndpunkt?
  Eller är du fast där bland progressiva planer och parti-piska?

  Lite nyfiken på hur du ser på dessa frågor och implementering i politik.

  Tack för en bra blogg!

  mvh J

  SvaraRadera
 7. Camilla du är den enda politikern i de etablerade partierna jag hyser den minsta tilltro till låt oss hoppas att dina kollegor i riksdagen kan återfå förtroendet genom handling..

  Om inte annat så kommer du ha lite extra draghjälp från PP 2010.. =)

  SvaraRadera
 8. Jag kommer iallafall följa din blog med nyfikenhet och förväntan! :)

  SvaraRadera
 9. Hej,
  Välkommen till bloggosfären och tack för att du finns. Världen behöver folk som dig, som står upp emot dumheter och förtryck.

  SvaraRadera
 10. Varmt välkommen till bloggosfären! Hade jag varit folkpartist (och fått rösta - jag är 13 år) hade jag helt klart kryssat dig i riksdagsvalet! Tips: länka till andra bloggar och kommentera de mycket, och svara på kommentarer på din blogg. Bloggen är till för tvåvägskommunikation, inte envägsdito.

  SvaraRadera
 11. Välkommen - jag tror du underskattar vilka som läser vad. Din blogg kommer bli läst eftersom du är en av de politiker inom alliansen som det överhuvudtaget finns förtroende kvar för inom stora kretsar.

  Du visar på din inställning och din integritet idag i SvD där du tar ställning mot ditt eget parti tillsammans med en vänsterpartist. Precis på samma vis som PP har samlat sina väljare. Så därför skrev jag i kommentarerna på SvD och här igen: ARRRR - välkommen ombord! Med det menar jag inte att du är piratpartist men att vi delar åsikter om vad som är viktigt. Skulle ditt parti börja agera på samma sätt som du skulle jag kunna tänka mig att komma tillbaks till FP.

  Dessutom vill jag tacka för att du tillåter anonyma posts. Det kommer innebära mkt. skräp men också att t.ex. jag som inte har ett konto någonstans kan kommentera.


  Mvh
  Fredrik Larsson (liberal ej Alliansväljare)

  SvaraRadera
 12. Det blir guldstjärna i kanten för att man kan kommentera anonymt!

  SvaraRadera
 13. Jag tycker det är roligt att du startat en blogg, nu finns du representerad i Internetcommunitien också, varmt välkommen! :)

  mvh Hanna

  SvaraRadera
 14. Välkommen ut i bloggosfären. Det var på tiden.

  SvaraRadera
 15. Absolut! Ja hakar på övriga och säger välkommen - på riktigt ;) Det handlar inte om att politikers blogg är ointressant - det handlar om vad politikern eller människan vill med sin blogg- Jag tror du är på rätt spår.

  f.d S,Nd,M,Mp och numera PP - Gillade dock Bengt Westerberg, så det var nära, men då knep Nd den rösten. Den rösten ångrar jag bittert, men så är livet - en chansning ibland.

  Du har iaf skinn på näsan och kan säga nej till dåraktiga förslag - det uppskattas.

  Anders Forsman - medlem 382 i PP

  SvaraRadera
 16. Skoj att du börjat blogga, det kanske kan ge en trogen (fram tills den 7 juni, sen får vi se) folpartist svar på frågan: När ska folkpartiet bli liberaler igen och börja visa lite kurage i riksdagen?

  Ställ dig upp och fräs ifrån när våran frihet stjäls (fildelning är inte stöld men lagar som inskränker våran integritet är stöld av densamma), få med dig ett par ledamöter till. Tillsammans står vi starka och då kan du räkna med ännu en röst nästa val (ja, jag personröstade på dig)...

  SvaraRadera
 17. Hej och välkommen. Jag tror dock att du skall försöka blogga mindre som politiker och mer som privatperson. Du har ju dina tankar och funderingar ändå, ur ett politiskt perspektiv, och då slipper du bara bli en av alla politikerbloggar som är av noll och intet intresse och som bara är ute efter att fiska röster.

  SvaraRadera
 18. Du kan bli en bra, och läst, bloggare! Om du skriver oftare...
  Många tror på dig.
  Ännu fler hoppas på dig!
  Och en och annan retas på dig.
  Det är en bra blandning av förväntningar, att leva upp till ;)

  SvaraRadera
 19. Tack för alla snälla kommentarer, nu måste jag ju skärpa mig så ni inte blir besvikna..
  Anonym frågade när folkpartiet ska bli liberala, om jag visste det..Jag gör mitt bästa och i vissa frågor tycker jag nog vi har en mycket liberal politik, men jag är fullt medveten om att det brister på många områden.
  Calandrella, vad underbart att ha en 13 åring med i debatterna,skitkul! Men du ska nog inte rösta på mig, när det väl blir dags om fem år. För om jag sitter kvar i Riksdagen om fem år så är det helt klart läge att lämna sitt uppdrag efter så lång tid. Antagligen så är jag vid det laget så blassé och tråkig att du inte ens vill ha mig kvar i Riksdagen.
  Vi hörs snrt igen!
  Camilla

  SvaraRadera
 20. Ja, det var ju inte en dag för tidigt

  SvaraRadera